Living my life

Follow your dream

-

Publicerad 2013-06-30 16:16:00 i Au pair in Minnesota, USA 2013,

Kommer inte riktigt ihåg vilka dagar allting hände men inom dessa två veckorna så har det vara ungefär likadant, jag har hjälpt Mike och gjort mina sysslor, sen åkte jag med pojkarna till en hårsalong. 
 
Denna veckan har Amy haft semester och jag har inte gjort så mycket, så himla chill, dom är för snälla! Dom frågar alltid hur jag mår och om jag är hungrig osv. Känns skönt att äntligen få äta hur mycket jag vill och när jag vill för det finns alltid mat! Yum! Mike säger alltid till mig att gå och vila eller läsa min bok så söta dom är! :)
 
Jag och Chris stack till stranden en av dagarna, så nice att få vara ute i solen lite! Någon dag efter tog jag med pojkarna till en annan strand med större lekplats men jag fick typ tvinga dom att stanna där längre.. de ville helst hem till sina datorer.. 
 
Häromdagen stack jag, Marcus och Chris till Chuck E Cheese. Vi åt lunch där och sedan fick dom springa runder och spela i alla maskiner osv. Jag själv kollade på vad dom gjorde och samtidigt läste min bok, 50 Shades of Grey. Omg mer om den sen.
 
 
 

Om

Min profilbild

En tjej på 23 år, bor utanför Helsingborg. Har under året 2012-2013 jobbat som Au pair i New York, Usa.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela